Pa dyshim që mbetet dhe është një nga këngëtaret më të talentuara dhe të dashura për publikun shqiptarë. Një këngëtare me një vokal të veçantë di si të jetë gjithmonë edhe tepër e kuruar përsa i përket stilit të saj të veshjes së përditëshme… Sot Eranda duket si një meksikane e vërtetë por edhe tepër interesante me  mënyrën se si i godet njerëzit që urrejnë . Krahas fotos së postuar në Instagram , ylli i muzikës shqiptare shkruan :, “Mos na  prishni lumturinë mos na prekni dashurinë “ ju që urreni , i dua ndjekësit e mi…, përfundon statusin Eranda.

Dhe me këtë përshëndetje tepër speciale për njerëzit që duan vetëm të urrejnë , Eranda i përgjigjet me një buzëqeshje dhe me look-un  super stil nga Instagrami i saj.