Prej disa ditësh është folur se ekziston një konflikt dhe marrëdhënie aspak e mirë mes çifteve mbretërore për më tepër mes Meghan dhe Kate. Thuhet se Meghan dhe kunata e saj nuk i kanë aspak mirë marrëdhëniet mes tyre.

Duke u Ngarkuar...

U fol në fillim se Meghan dhe Harry do të largohen nga pallati mbretëror për të jetuar në kështjellën e dhuruar nga Mbretëresha dhe u tha se ata do largohen për shkak të marrëdhënieve jo të mira mes tyre. Por mesa duket këto janë thashetheme për familjen mbretërore pasi ata kanë dalë në një deklaratë zyrtare. Oborri zyrtar tha se dy Dukeshat shkojnë mirë me njëra-tjetrën dhe se asgje nga ato që është folur nuk është e vërtetë duke kërkuar që këto lajme mos vazhdojnë më.

- SPONSOR -