Krishtlindjet dhe Viti i Ri janë shumë afër dhe të gjithave na fillon stresi për të zgjedhur fustanin që t’i përshtatemi eventit por dhe të jemi më të veçantat nga të gjitha. Me xixa apo me pupla? I gjatë deri ku ? Gold apo i kuq? Të gjitha janë në modë, shikoni galerinë më poshtë për të parë 20 fustanet më të veçantë që do ju bëjnë të dukeni yll bote !

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -