Duke u Ngarkuar...

Pesë  gra, katër burra, pesë kontinente, shtatë kombësi dhe një president i madh që i përgjigjet emrit të Cate Blanchett. Kjo është juria që, në Festivalin e Filmit në Kanë në vitin 2018, do të thirren për të vendosur , në mbrëmjen e 19 majit,  të cilët do vendosin kush do të fitojë Palmën e Artë.

Cilësia e një jurie prestigjoze përfshin këtë festival nga yjet e shquara të botës si: Kristen Stewart , Ava Duvernay dhe Lea Seydoux,  Robert Guédiguian, Andrey Zvyagintsev dhe Denis Villeneuve, ky i fundit i madh nga bota e sci-fi , si dhe personalitete të tjetë   si këngëtar-kompozitor dhe poet Khadja Nin dhe aktori kinez Chen Chang.

Një juri me të vërtetë tepër prestigjoze dhe me plot  ngjyra me siguri do ta bëjë  këtë Festival në  Kanë të  duket  një kryqëzim ndjenjash  që do të rezervojnë me  siguri shumë surpriza .

- SPONSOR -