Në tapetin  e kuq të ceremonisë së hapjes, Festivali i Kanës 2018 fillon zyrtarisht. Një fillim i shënuar nga yjet e kinematografisë hollivudiane si : Asghar Farhadi  dhe Penelope Cruz, priten në tapetin e kuq në Teatrin Lumiere Grand. Me ta gjithashtu të gjithë yjet arritën tashmë  tashmë në Rivierën Franceze.

Duke u Ngarkuar...

Tapeti të kuq, i cili  u zhvilluar në orën 19:00, zgjati deri në 20.30, më pas   dyert e Grand Théâtre u mbyllën për të bërë vend për shfaqjen e filmit.

Gjatë festivalit do të ketë ngjarje, si edhe çmimet me emërime të ndryshme të cilat do të mbajnë nënshkrimin e “Chopard” i  cili ka për të realizuar gjithashtu edhe   Palmën e Artë të, për çmimin e madh në Galanë që do të mbahet  në Kanë, më 17 maj.

- SPONSOR -