Prej disa ditësh histori nga më të çuditshmet po qarkullojnë për mbretin e pop-it Michael Jackson dhe dokumentari i fundit na ka lënë pa fjalë me historitë e tij. Një nga personat që po e vuan më shumë këtë gjë është vajza e Michael Jackson që thotë se ajo nuk e ka parë ende dokumentarin dhe shpreher se beson se i ati nuk ka abuzuar asnjëherë me fëmijët. Një burim afër saj shprehet:  “Paris nuk e beson aspak që babai i saj ka qenë pedofil, prandaj refuzon të shohë dokumentarin”. Po ashtu Paris është shprehur se kjo histori do ndikojë keq tek karriera e saj si aktore dhe është e shqetësuar për jetën e saj.

- SPONSOR -Smiley face