Kantautori i famshëm Flori Mumajesi më në fund na lajmëron për bashkëpunimin bombë. Dje Flori  na lajmëroi nëpërmjet Insta Story që kënga më re e titulluar “Servile” ,sot do të publikohet në kanalin YouTube. Kjo këngë e sjell kantautorin e famshëm në bashkëpunim me Cozman dhe Brunon

Duke u Ngarkuar...

Der tani në YouTube ekzistuese është vetëm një video ku lajmëron se kënga vjen shpejt, e në fakt mezi po e presim mrekullinë artistike të Flori Mumajesit.

Këtë periudhë Flori është treguar tepër transparent kundrejt situatave të krijuara për sa i përket botës artistike dhe po mendojmë ndërkohë kush mund të jetë ajo servile që  e ka frymëzuar Florin të hedhi në treg bombën artistike të  rradhës, transmeton mulliri.al.

- SPONSOR -