Fundet me bel lartë janë me të vërtetë shumë elegnatë dhe ndryshojnë proporcionet e siluetës tuaj duke i dhuruar efektin e ndonjë centimetri më shumë atyre që kanë nevojë. Atëherë hapni dollapin tuaj dhe këkroni fundet me bel lartë që keni sepse ne do ju tregojmë se si ti kombinoni ato.

1- Me fundin e gjatë prej lëkure kombinoheni me një bluzë të gjërë.

Duke u Ngarkuar...

2- Fundin jeans me bel lartë është super më një pulovër

3- Gjeni kombinimin e ngjyrës dhe kontrastin me ngjyrën blu të jeans-it.

4- Zgjidhni këpucët e sheshta me fundin e gjatë me pala

 

- SPONSOR -