Një fustan i Priceshë Dianës është shitur për vlerën marramendëse për 100.000 pound. Edhe pse ky fustan ishte blerë në rrobat e përdorura për 200 paund ai u shit 100 mijë paund.

Princesha e kishte veshur fustanin për një vizitë në Bahrein në 1986 dhe më pas u shit tek veshjet e përdorura për 200 dollarë. Por kur dikush e bleu nuk e dinte se ishte fustani i Princeshesh ama kur e morri vesh vite më vonë e shiti atë për 100 mijë paund.

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -