Ai që simbolizoi stilin dhe elegancën franceze për vite me rradhë ,Hubert de Givenchy sot i dha lamtumirën botës. Ai mbetet legjendë e modës pasi me tepër klas dhe përkushtim themeloi shtëpinë e famshme të modës Givenchy. Do të mbetet gjatë në memorie humbja e këtij stilisti plot sharm. Sot bota e modës humbi thesarin e çmuar që do ti mungojë shumë pasarelave dhe stilit unik.

 

- SPONSOR -