Gjithçka kthehet, cikli dashuror në modë vjen sërish. Dhe pothuajse gjithmonë papritur, pa shumë shpjegime. Kjo ndodhi me të gjitha brandet në të njejtën kohë dhe në të njejtën mendje.

Duke u Ngarkuar...

Tani, është kthesa e logos … , ah po logo! Kaluan vite pa u vënë re logo e markave të famshme dhe për një moment menduam se kaloi por jo ishte fshehur për tu kthyer sërish…

Kaluan vite   duke e fshehur, pastaj një ditë ju zgjoheni dhe e gjeni kudo.  Është logo në  veshjet Balenciaga, T-shirt Gucci, Gucci çorape etj.

Të gjitha designers më të mëdha ndërkombëtare kanë kthyer plotësisht, Verë/ Pranverë 2018 , rikthimin e  zakonit të vjetër të simboleve dhe inicialeve, në versionin model.

Shkurtimisht (Fendi, Dior, Miu Miu, Max Mara , Versace, Loewe, Balmain ), janë rikthyer sërish tek logot . Tani do visheni dhe do tregoni sërish se kush jeni dhe çfarë keni veshur!!

 

- SPONSOR -