Vera erdhi dhe trendet janë të pafundme por gjithmonë disa gjëra ngelen të njëjta dhe aksesorët për flokët janë disa prej tyre. Ju ndodh shpesh që të jeni duke rregulluar flokët dhe nuk dini me çfarë ti kapni ose ato kapset e flokëve janë tepër të mërzitshme ?

Epo në fakt do bënit mirë të hiqnit dorë nga ato kapset e zeza të flokëve dhe ti zëvendësoni me fjongo dhe kapse me gurë dhe perla. Trendi i këtij viti janë padyshim fjongot dhe shajet në kokë, jo vetëm që janë aksesorë perfektë por ju tregojnë shumë bukur. Kapset e flokëve me perla, gurë dhe me shkrime të ndryshme janë po ashtu në modë dhe po i shohim kudo. Më poshtë keni disa nga aksesorët më trendy të këtij viti :