Që prej kohës kur Meghan u martua me Princin Harry në Nëntor të 2017 influeca e saj në botë është rritur dhe ka miliona fansa. I ashtëquajturi “efekti Markle” duket se është bërë modë dhe jo kot “Times” e futi Meghan në listën e “Njeriut të vitit”. Prej kohësh qëndrat estetike janë shprehur se ka shumë persona që duan të bëjnë operacione plastike për t’u dukur si Meghan dhe kështu ka ndodhur edhe me një vajzë. Ajo quhet Xochi Greer, është 36 vjeç dhe punon si avokate por dëshira për t’u bërë si Meghan ka qënë gjithmonë në mendjen e saj dhe ashtu bëri. Xochi ka kryer plot 6 operacione plastike për t’u dukur si Meghan dhe pagoi plot 30 mijë dollarë, ajo u shpreh se i pëlqen shumë Meghan dhe operacionet plastike që kreu i dhanë shumë vetëbesim. Si mendoni ja arriti, (shikoni fotot më poshtë) ?

- SPONSOR -Smiley face