Tani do të njiheni me një koleksionin e ri që gudulis shqisat tuaja!

Dhe për shkak të kutijave ngjyrë portokalli që bërtasin Hermes. Ju prezantojmë me koleksionin e ri ‘Hermessence’, një eksperiencë unike krijuar nga maestroja e parfumrisë Christine Nagel që shton një dimension totalisht të ri.

Duke u Ngarkuar...

Të fokusuar në numrin pese – numri i balancës dhe i harmonisë – “Hermessence” karakterizihet nga dashuria e Nagelit për Orientin dhe materialet e saj magjike si myshku, mirra, agarëood dhe kedrit. Këto janë të përziera në mënyrë perfekte me një efekt peneli në çdo parfum, që të sjellin në mendje bojërat e ujit që zbukurojnë një ditar udhëtimi.

“Doja të kthehesha në origjinën e parfumerisë dhe të zhytesha në historinë e saj. Secila nga këto pesë krijime është një shprehje individuale e një ëndrre të Orientit.Mendoni për ritualet ekzotike”, shpjegon Nagel.

Me dy esenca të reja “de Parfum” dhe tre “Eau de Toilette” për t’u zgjedhur nga koleksioni, duke filluar nga aromat e ngrohta dhe drurësore si “Agar Ébène” deri tek më pikantja “Cardamusc”, ka një aromë që i përshtaten çdo humori apo rasti.

Nëse ju vendosni të vendosni vetëm një aromë ose ti miksoni duke krijuar aromën tuaj personale, së shpejti do të humbni në botën e ‘Hermessence’ – dhe ju kurrë nuk do të dëshironi të largoheni. Shishet e bukura janë vetëm qershia proverbiale mbi tortë, veçanërisht me lëkuren mahnitëse që mbërthejnë aromat.

 

 

- SPONSOR -