VIRGJERESHA

Konfigurimi i tranziteve planetare është mjaft pozitive me pesë planete në favorin tuaj (Plutoni, Saturni, Jupiter, Venusi dhe Marsi). Ne kujtojmë se forcat planetare gjithsej në timonin e Zodiakut janë 12, kështu që tani do të rrëmbeni një numër të mirë të tyre.

Duke u Ngarkuar...

Dashuria: Dy planetet e bashkimit njerëzor, të joshjes dhe kënaqësisë, Jupiteri dhe Venusi, janë në tranzit të shpejtë dhe të dobishëm në shenjat miqësore të Akrepit dhe Demi. Sot, megjithatë, ndriçuesi i emocioneve, Hëna, lundron kundër jush, sepse qendron në shenjën e armikut – i dashur të Peshqve. Është një e premte në të cilën qielli kërkon angazhim nëse doni të kombinoni pjesën e pasionuar dhe sensuale të dashurisë me atë emocionale dhe romantike.

Puna/Paraja: Plutoni është ende në pozicion të shkëlqyer për shenjën tuaj, veçanërisht nëse festoni ditëlindjen tuaj nga 9 deri në 14 shtator. Në fushën profesionale. Ju do të keni mundësi të aktivizoni në mënyrë aktive jetën tuaj në mënyrën më koherente dhe më të përshtatshme për ju. Rreziku i vetëm është se ju ndiheni të ngarkuar nga ambiciet dhe ëndrrat e lavdisë. Kushtojini vëmendje të përpjestoni qëllimet tuaja me mundësitë reale dhe efektive që natyra i ka vënë në dispozicion.

Shendeti: Për shëndetin mos u shqetësoni aspak sepse gjendja do jete e shkëlqyer gjithë kohen.

- SPONSOR -