UJORI 

Ju flisni në një mënyrë shumë të bukur. Kjo shoqërohet shpesh edhe me mimikat e fytyrës që bëni. Në këtë mënyrë ju krijoni kuriozitet te partneri dhe i duket sikur çdo ditë do zbulojë diçka të re. E dini më së miri se si mos të humbisni interesin.

Duke u Ngarkuar...

Dashuria: Dita sot do të shfaqet pak e paqëndrueshëm. Herë do ndiheni mirë dhe të qeshur e herë të mërzitur dhe te shqetësuar për te ardhmen. Të dashuruarit do kalojnë më shumë momente të ngrohta dhe harmonike sesa probleme dhe debate ne çift. Ata do i kuptojnë edhe gabimet e bëra veta dhe do gjejnë mënyra te veçanta për te kërkuar falje. Beqarët do kenë më shumë fat pas datës 10. Kudo qe te shkojnë ata duhet t’i bëjnë sytë katër.

Puna/Paraja: Me financat duhet patjetër te tregoheni me te matur. Ne datat 11 dhe 18 ka rrezik te shpenzoni aq shume saqë do gjendeni me pas ne situata shume te vështira. Ne pune nuk do ju mungoje aspak frymëzimi, por frika e mos arritjes se objektivave ne kohe shpesh do ju stepe. Duhet te jeni me te vendosur.

Shëndeti: javët e para nuk do jetë i shkëlqyer. Mund të keni disa shqetësime qe nuk duhen lënë pas dore asnjë moment.

- SPONSOR -