SHIGJETARI

Qielli mjaft i pastër, i gjallëruar nga një gjendje shpirtërore e qëndrueshme dhe një harmoni e mirë me mjedisin rrethues.

Duke u Ngarkuar...

Dashuria: Vlerat përkatëse të zjarrit e përshkruajnë pamjen emocionale dhe erotike të kësaj dite, në veçanti Dielli në shenjën e Dashut. Është dashuria që zë një hapësirë të konsiderueshme në jetën tuaj dhe ky është një realitet i pakundërshtueshëm. Ndizni një flakë të re dhe ndizni veten me pasionin që ngroh zemrën tuaj, në një mënyrë të qartë dhe të prekshme. Nëse jeni të dekadës së parë dhe keni një marrëdhënie të qëndrueshme, afektiviteti juaj është thelbi rreth të cilit rrotullohet harmonia familjare. Kujdesuni për folenë tuaj.

Puna/Paraja: jo është një nga kohët më të mira në jetën tuaj të brendshme që do të ndihmojë në zhvillimin e anës tuaj profesionale. Vendosni kreativitetin tuaj në ballë dhe trajtoni detyrat profesionale me lehtësi dhe dinjitet. Veprimet tuaja do të flasin më shumë se fjalët, le të flasin punimet tuaja për ju para eprorëve tuaj.

Shendet: do të jeni plot energji dhe shëndeti do të zhvillohet në drejtimin e duhur.

- SPONSOR -