Peshqit

Sot do të ketë shumë risi për Peshqit, dhe gjithashtu disa diskutime me partnerin/en do të përsëriten. Gjeni një pikë pajtimi dhe mos pretendoni të kuptoni. Beqarët do të duhet të vendosin se në cilin drejtim duhet të shkojë, madje edhe nëse do jenë kundër rrymës. Duke ecur përpara drejt qëllimeve që keni dëshiruar, nuk keni alternativë dhe ka ardhur koha për të vepruar.

- SPONSOR -Smiley face

Ju leverdis të shtyni aktivitete të rëndësishme dhe të pushoni më gjatë. Rrezikoni të merrni vendime të parakohshme dhe do jeni të detyruar që të ktheheni mbas, sidomos nëse keni lindur në ditët e fundit të kësaj shenje.

- SPONSOR -Smiley face