Shigjetari

Periudha pozitive vazhdon për ju, problemet duket se janë zgjidhur. Dashuria bën mrekulli! Beqarët mund të vendosin për të kompensuar kohën e humbur dhe të vihen në kërkim të shpirtit të tyre binjak! Mos e vononi fillimin e një projekti që keni përzemër, është koha të pohoni ambiciet tuaja.
Mos dëgjoni ziliqarët dhe thashethemet, dikush dëshiron të të fusë në tension. Mos merrni vendime të nxituara, por prisni që stuhia të kalojë. Beqarët do të jenë në humor për të takuar njerëz të rinj, por kujdes se mund të shkoni përtej kufijve! Përballo një mosmarrëveshje me një koleg, pa qenë shumë agresiv. Shpjegoni arsyet tuaja me qetësi.