Ujori

Nëse doni qe financat te jenë pozitive, duhet patjetër te ulni sa me shumë shpenzimet. Nuk është ende koha e duhur, shëndeti do ketë probleme të vogla. Do ndiheni te lodhur dhe pa fuqi. Në punë do i zgjidhni edhe problemet delikate dhe do ndihenishumë mëtë qetë. Mund t’iu bëhen edhe propozime te reja mjaft interesante. Jeta familjare do jetë e trazuar.

Duke u Ngarkuar...

Ka rrezik që yjet të ndezin dëshirën konkurruese për ju gjatë kësaj dite dhe ka rrezik ta shihni edhe partnerin si kundërshtar të fortë. Kjo do sjelle debate dhe mosmarrëveshje të njëpasnjëshme. Beqarët do jenë shumë të paduruar dhe mund të bëjnë gabime të pafalshme. Me shpenzimet do jeni më vigjilentë dhe do mendoni më tepër për të ardhmen e qëndrueshme. Shëndeti mund të kalojë edhe ditë delikate.

- SPONSOR -