Peshorja

Gjendja shëndetësore do fillojë të stabilizohet pas të mërkurës pasdite. Do jeni më në formë dhe nuk do keni probleme me ftohjen apo me shpinën. Në punë do ju përmirësohen kushtet dhe do e keni më të lehtë të arrini objektivat. Jeta familjare është pa shumë shkëlqim, por edhe pa vështirësi.

Duke u Ngarkuar...

Jeta në  çift do jetë shumë  e thjeshtë dhe aspak problematike gjatë kësaj dite. Merrini gjerat si t’iu vijnë dhe dashurohuni ashtu si ta ndjeni. Takimet do të jenë të shumta për beqaret, por asnjeri prej tyre nuk do jetë në lartësinë e duhur sa për të  filluar një lidhje te qëndrueshme. Bëhuni me te duruar. Kujdes me shpenzimet marramendëse.

- SPONSOR -