Demi

Demi ka një karakter të fortë dhe të theksuar. Personat e lindur nën këtë shenjë kanë një sens shumë të zhvilluar për estetikën; çdo gjë në ambjentin e tyre duhet të jetë tërheqëse për syrin. Personat e Demit janë realist dhe racionalë, por asnjëherë nuk të japin përshtypjjen e materialistit. Nga këndvështrimi professional, nuk janë njerëzit më ambiciozë, por nga njëra anë bëjnë mirë në një ambjent pune të rehatshëm. Vlerat thelbësore dhe më të rëndësishme në jetë për ta janë familjarët dhe miqte e mirë.

Venusi është në pozicion të mirë me shenjën tuaj dhe do ju ndihmojë në sektorin e dashurisë! Ata që janë në çift do të tundohen të jenë të hapur për të shfaqur dashurinë, por rreziku i humbjes së çdo gjëje është i lartë. Beqarët do të jenë më të ndjeshëm dhe intuitivë se zakonisht, më mirë vetëm bëni gjërat që ju dëshironi. Situata për aktivitetin tuaj profesional po ndryshon dhe lëviz drejt një periudhe rregullimi.