Për shumë prej jush mund të duhet habi, por ky qenush i vogël, dhe shumë simpatik, ishte pjesëmarrësi ‘special’ në eventin class të “Stefanel”. Edhe këtë vit “Stefanel” krijoi në ambjentet e dyqanit të pozicionuar në bllok një atmosferë festive, për Krishtlindjen dhe Vitin e Ri, dhe qenushi ‘rrëmbeu’ vëmendjen e të gjithë të pranishmëve. Në fotot që ju sjellim, duket sa i ëmbël është ku qenush qe nuk ia mësua dot emrin. Pasi të shihni fotot, na tregoni nëse ju bëri edhe ju për vete ky i ftuar special…

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -