Nëse do të kishte dy baballarë që vajzat e të cilëve do të godisnin fort me këmbë gjenetikisht për ato do të ishin Jean Claude Van Damme dhe Dolph Lundgren , dy nga aktorët më të mirë-artistë të artë luftarakë të kohës sonë. Ata i kanë mësuar të dy vajzat e tyre të vogla se si të mbrojnë veten dhe të duken fantastike duke e bërë atë.

Le të shohim së pari Dolph dhe Idën vajzën e tij.
Ashtu si karakteri i Dolph në Rocky IV, Ivan Drago, vajza e tij 21-vjeçare Ida u kërkua që të tregojë aftësitë e saj mahnitëse edhe në rrjetin e boksit.  Në këtë foto shoot për “Muscle & Fitness, “ Dolph  po i tregon Idës  disa lëvizje të fshehta dhe e mëson atë rreth spoteve të dobëta dhe sa e rëndësishme është puna e këmbëzave.

Duke u Ngarkuar...

Ndoshta edhe i tha asaj se si mundi Sylvester Stallone, të paktën kështu duket në foto…, ose  ndoshta po e mëson vajzën se si ta imagjinoj diçka të tillë.

- SPONSOR -