Ivanka Trump dhe “mashtrimi” që përdor me shumë zgjuarsi nga stilistët  për tu  dukur akoma  më e gjatë.
Në pamjen e saj të fundit, vajza e Presidentit të Shteteve të Bashkuara aplikon një formulë që stilizon në maksimum dhe është shumë e lehtë për t’u kopjuar…


Ivanka Trump ka gjetur “mashtrimin” më të mirë për të stilizuar figurën e saj me dy detaje që ndajnë shumë nga pamjet e saj të fundit. Para së gjithash, ka të bëjë me lidhjen e një lidhëseje të zezë mbi rrobat e saj, ose duke zgjedhur skemat që kanë një kufi të errët .Me këtë kombinim ajo  për pak sekonda, tërheq të gjithë vëmendjen e një efekti të trefushtë të stilit në impaktin e parë si psh: mprehja e belit  , ngjan  më e gjatë  dhe format e trupit bien më në sy.

Duke u Ngarkuar...

Në një nga paraqitjet e saj  të fundit publike, Ivanka Trump ka veshur këpucë me taka  të larta nga Kenzo ku e nxjerr looku-un e saj tepër bukur me fustanin e kombinuar  me lule lule. Dy copa, të cilat i kushtojnë 390 € dhe 474 €, respektivisht, kanë një sfond me lule në të cilën linjat  vertikale janë të tërhequrura me modelin më të mirë , që nga ana vizuale ajo të ngjajë më e gjatë seç është .

Ky efekt rrit edhe përqëndrimin për të theksuar një bel më të hollë nëpërmjet lidhjes së fjongos së zezë në bel. Sa i përket këpucëve, Ivanka zgjodhi një dizajn të trendit, të markës  me PVC transparente , një dizajn që gjithashtu zgjat këmbët.

- SPONSOR -