Një buqetë me një karakter të fortë dhe sensual.
Një përbërje moderne dhe femërore me një zemër unike dhe diellore lulesh, kjo është përshkrimi i aromës së re Sisley, Izia.

- SPONSOR -Smiley face

Sisley Izia është një parfum modern, i ri dhe shumëfunksional me fokus në shënimet e trëndafilit.
Dhe jo vetëm ndonjë trëndafil, por Rose D’Ornano, është emri  i familjes Sisley (Hubert dhe Isabelle D’Ornano).

Emri Izia është versioni polak i emrit Isabelles.
Dhe kështu  ka lindur Izia.

- SPONSOR -Smiley face