Të jesh Dukeshë në Britani nuk është diçka e thjeshtë pasi ka 1001 protokolle të cilat Meghan duhet ti ndjekë. Janë plot 14 “raste” të rëndësishme që Meghan nuk do i bëjë dot më pas martesës me  Princin në muajin maj. Ja çfarë nuk do duhet të bëj më ajo :

 1.  Ajo nuk do merret më me politikë.
 2. Do bëhet qytetare britanike.
 3. Meghan do heq dorë nga karriera si aktore.
 4. Ajo do jetë pjesë e kishës britanike.
 5. Nuk do i lejohet të përdorë rrjetet sociale.
 6. Asaj nuk do i lejohet të luajë Monopoly në shtëpi.
 7. Do i duhet të ulet sipas hierarkisë mbretërore.
 8. Duhet të ketë kortezi për të gjithë familjen mbretërore.
 9. Titulli i saj do ndryshojë pasi nuk do thërritet as princeshë dhe as Znj.Meghan por Dukesha e Sussex.
 10. Ajo duhet të vishet “modestisht” dhe jo me fustane shumë të shtrenjta apo mini-funde.
 11. Dukesha do ketë akoma më shumë security.
 12. Ajo duhet të familjarizohet me rregullat e ngrënies të familjes mbretërore.
 13. Meghan duhet të ulet si një “Dukeshë”. ( shiko foton më poshtë)
 14. Asaj do i duhet të vendos më shpesh kapele në kokë.

 

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -