Me kohë të plotë jetojnë në Waterloo,Ontario por çifti i njohur prej disa muajsh kanë marrë një shtëpi me qera 100 mijë dollarë në muaj. Shtëpia ndodhet në San Fernando por mesa duket kjo s’do jetë më shtëpia e tyre pasi ata do largohen. Aryseja? 100 Probleme!

Duke u Ngarkuar...

Bieber dhe Baldwin do largohen nga shtëpia e tyre e shtrenjtë pasi shtëpia ka nxjerrë probleme me pishinën, ajrin e kondicionuar dhe një tub ka shpërthyer. Menjëherë çifti ndërpreu jetesën në shtëpi dhe tani raportohet që ata po jetojnë në një hotel në Beverly Hills ku janë fotografuar bashkë teksa me siguri po kërkojnë një shtëpi tjetër me qera ose të bëjnë zemrën gur dhe të blejnë një. Epo në fakt duhet ta mendojnë mirë pasi ata kanë dhe një antar të ri në familje, qenushin Oscar i cili mesa duket është shumë i rëndësishëm për çiftin!

- SPONSOR -