Jemi të sigurtë që nëse një mjek do t’ju pyeste se cila dhimbje ju duket më e tmerrshmja, ju do e keni të vështirë te jepni një përgjigjie!

Por një raport mjekësor nga NHS e cila ka bere një hulumtim rreth dhimbjeve më të tmershmë që përjeton trupi I njeriut. Duket se në grafik janë janë listuar 20 dhimbjet më torturuese që mund të kalojë trupi i njeriut.Ku MigrenaBorsit (ngrirje supi) është në vënd të pare. Dhimbja më shqetësuese dhe shumë e vështirë për tu trajtuar.

Duke u Ngarkuar...

Ja cilat janë 20 dhimbjet më të tmerrshme që mund të përjetojë trupi i njeriut

 1. Borsit (ngrirje supi)
 2. Kocka te thyera
 3. Ataku ne zemer
 4. Kancer
 5. Artriti
 6. Nervi shiatik
 7. Gurët në veshka
 8. Apandesiti
 9. Trigeminal neuralgia
 10. Pankreatiti
 11. Endometrioza
 12. Ulçera e stomakut
 13. Fibromyalgia
 14. Dhimbje pas një operacioni
 15. Herpesi

- SPONSOR -