Është zhvilluar dasma e aktores Priyanka Choprah dhe këngëtarit Nick Jonas. U mbajt një ceremoni gjigande ku ishin shumë të ftuar dhe plot luks.

Por më interesantja janë detajet e fustanit. Fustani kishte një vello 22 metër të gjatë dhe i veçantë. Të veçantat e tij qëndronin sepse kishte disa mesazhe të fshehur.Për fustanin janë deshur 1800 orë pune. Fustani kishte dhe një copë të dantellës së fustanit të vjerrës së Priyanka ndërkohë ka edhe tetë fjalë fjalë dhe shprehje me kuptim të rëndësishëm për nusen: familje, shpresë, dhembshuri, dashuri, “Nicholas Jerry Jonas,” “1 dhjetor  2018” (data e dasmës), “Madhu & Ashok” (emrat e nënës dhe babait) dhe  “Om Namah Shivay” (një mantra hinduiste që evokon Lordin Shiva).

Duke u Ngarkuar...

Dasma e çiftit cilësohet si një nga më të veçantat e vitit.

- SPONSOR -