Critics Choise Awards është një eveniment tepër i rëndësishëm për kinematografinë pasi ndahen çmimet për filmat më të mirë. Dhe si një event i rëndësishëm në llojin e tij ka dhe rëndësi se çfarë veshin aktorët apo aktoret. Kishte nga ata si Lady Gaga dhe Bradley Cooper që shkëlqyen me veshjet e tyre por kishte dhe si Julia Roberts, Lucy Boynton apo Janet Mock që nuk goditën  në shënjë. Ah po, Julia Roberts shkëlqeu në Golden Globes por gaboi në CCA. Ky është një eveniment i rëndësishëm dhe mos u çudisni nëse ju pëlqen një veshje por është në “listën tonë të zezë” pasi janë shumë gabime në kombime dhe sigurisht me fustanet e gabuar !

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -