Përveç ndjenjës dhe shijes, aromes festive, pijet sezonale si vera e kuqe etj edhe trended e reja  favorizuan edhe  fushën estetike. Ngjyra e kuqe e thellë, e përzier ndonjëherë me kanellë dhe portokalli, është e parezistueshme.

Kjo është ajo që duhet të keni edhe në flokë këtë sezon festash. Transmeton ndricimin e duhur dhe harmonizohet me larmine e ngjyrave dhe momentin.

Duke u Ngarkuar...

Por nuk janë lënë pas edhe produktet për kombinim të lehtë dhe efikas.

Ka edhe buzëkuq të krijuar me të njëjtën ngjyrë të verës, por të gjithë në këtë kohë po kërkojnë flokët t’i kenë në të kuqen e verës. Pa asnjë diskutim, trendi i fundit për të qenë I përfshirë 100 perqind i pa rezistueshëm.

- SPONSOR -