Po, është e vërtetë që dimri nuk ka ikur por vera duhet të na gjejë gati. Për ne femrat nuk ka gjë më të sikleshtme sesa të mos gjejmë rrobat e duhura të banjës. Por një “problem” tjetër është dhe fakti që marrim ndonjë kile më shumë apo jemi masë e madhe dhe mundohemi ti fshehim kilet por më kot pasi jo vetëm që nuk zgjedhim të duhurat por edhe gabojmë duke zgjedhur bikini që na tregojnë më shumë kilet e tepërta. Ne të mulliri.al kemi zgjedhur t’u tregojmë disa lloje rroba banjosh që mund t’i vishni këtë sezon të verë 2019 pasi janë jo vetëm të bukura por fshehin edhe kilet që nuk doni t’i tregoni.

 

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face