Jessica Biel dhe Justin Timberlake, duken të  dashuruar si ditën e parë në martesën e vëllait të aktores në Cabo San Lucas në Meksikë. Edhe pse ata janë dy yjet ndërkombëtare dhe njihen  kudo në botë, Jessica Biel dhe Justin Timberlake kanë gëzuar  disa ditë larg nga jeta e përditshme për të qenë prezent në  dasmën e vëllait  të saj në Meksikë .

Dasma u organizua   të enjten në  Cabo San Lucas me pamje nga  deti. Të  gjithë ishin veshur me të  bardha , kurse  Jessica, kishte zgjedhur ngjyrën e kremit për fustanin e saj ku    tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me praninë e saj të thjeshtë përkrah Justin.