Jlo flet hapur për mardhëniet e saj në të shkuarën , sipas eksperiencave të Jlo, marrëdhëniet dhe martesat, duke përfshirë P Diddy, Ben Affleck dhe Marc Anthony, Jlo mendon se ka arritur  në një përfundim përsa i përket mardhënieve në lidhje me meshkujt në moshë të re.

Këngëtarja me famë botërore amerikano-latine pranoi të merrte pjesë në “Swipe Sessions” të krijuar nga Tinder, në të cilën ajo ndihmoi një vajzë me emrin Brooke për të gjetur një burrë.

- SPONSOR -Smiley face

“Meshkujt deri në moshën 30-vjeçare duhet të kenë të ndërtuar një karrierë, në mënyrë që sigurojnë stabilitetin financiar, e cila është arsyeja pse pas moshës 30-vjeçare kanë një jetë të sigurt. Kjo është arsyeja pse ata kanë pjekurinë që vjen bashkë me të ardhurat, përvojëm dhe suksesin”,tha ajo.

“Shumë njerëz në vitet e njëzeta shkojnë nga lidhja në lidhje dhe pastaj kur mbushin 30, ata takohen me një grua dhe janë gati të martohen”, thotë Lopez.

Ndërkohë Jlo sot është 48 vjeç dhe gëzon një mardhënie tepër të mirë Alex Rodriguezin./mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face