Meghan është kthyer në një njeri tepër popullor dhe ka shumë fansa jo vetëm në Angli por kudo, të cilët janë kurioz për çdo gjë që bën ajo. Ajo ka vizituar një qëndër bamirësie të cilën e ka marrë në patronazh.

Duke u Ngarkuar...

Qëndra Smart Works është një qëndër që ndihmon gratë e papuna për tu gjetur atyre një punë dhe për të rifituar vetëbesimin, këtë qëndër Meghan e mori disa muaj më parë në patronazh për ti ndihmuar ato. Meghan kishte vendosur një make-up që e tregonte shumë natyrale ndërsa flokët i kishte kapur topuz. Gjithashtu kishte veshur një fustan të zi të thjeshtë dhe sipër tij një pallto ngjyrë bezhë.

- SPONSOR -