Julio Iglesias shpall datat e turneut të tij, por për momentin ai nuk do të këndojë në Spanjë.
Julio Iglesias, muzikanti spanjoll, i cili ka shitur më shumë rekorde në mbarë botën, kthehet me një turne botëror. Një vit më parë, ai njoftoi këtë turne me rastin e 50 viteve të karrierës së tij muzikore. Dhe kështu ka qenë, duke përfituar nga Dita e Nënës në Shtetet e Bashkuara, këngëtari, përmes rrjeteve të tij sociale, ka ndarë lajmet me një video që përfshin disa nga sukseset e tij më të mëdha.

Duke u Ngarkuar...

Pikërisht, artisti ka qenë një frymëzim për një nga garuesit e konkursit të këtij viti për Eurovizion. Disa javë më parë, përfaqësuesi i Suedisë, Benjamin Ingrosso, tha se ishte frymëzuar nga këngëtari spanjoll për këngën e tij ‘Dance you off’. Turneu fillon më 10 shtator në Uzbekistan dhe do të vazhdojë në Dubai, Tel Aviv dhe Moskë në tetor.

- SPONSOR -