Karakteristikat e Bricjapit:

Shpirti i rreptë, i vjetër, i durueshëm, i devotshëm, praktik, i llogaritshëm, i besueshëm, i vendosur, ambicioz, i kujdesshëm, i ngurtë, i ftohtë, epo ky është Bricjapi.

Duke u Ngarkuar...

Ata kanë qëllime të mëdha dhe nuk përpiqen të largohen nga puna e vështirë. Në të gjithë aktualitetin – ata e duan punën e madhe dhe e përqafojnë atë. Ndonjëherë kjo ambicie ata i ndihmon të ndihen të veçantë… Ata në shumë raste përfundojnë duke u ndjerë të tronditur, por do të vazhdojnë të ngulmojnë dhe të vazhdojnë të ngjiten në mal – pa marrë parasysh sa i lartë është mali.

Durimi është diçka që Bricjapi e ka një nga armët më të mira. Kjo është shenja që mund të presi çdo  situatë – pa marrë parasysh sa e vështirë është. Ata nuk kanë kohë për thashatheme se urrejnë ti iki koha duke u marrë me të tjerët . Bricjapët kurrë nuk mendojnë që janë të përkryer sepse këtë tipar ata  nuk e preferojnë se nuk i bën ata të ecin përpara. Ata janë gjithmonë  në kërkim të gjërave të përkryera por asnjëherë nuk preferojnë ta quajnë punën apo veten e tyre të përkryer. Bricjapët i urrejnë komplimentet e shumta dhe nuk bëjnë kurrë miqësi me servilat.

 

- SPONSOR -