Ikona e modës Karl Lagerfeld u nda nga jeta pak javë më parë. Trashëgimtarja e vetme e pasurisë marramendëse ishte pikërisht macja e tij Choupette.

Duke u Ngarkuar...

Choupette ka lajmëruar nismën e saj të radhës: lancimin e një koleksioni “RIP Daddy”, në kujtim të Lagerfeld.

Të ardhurat do të shkojnë pjesërisht për bamirësi. Pas lajmërimit me një njoftim ekskluziv për ata që e mbështetën, ajo e ka ndarë dhe në rrjetet e saj sociale.

View this post on Instagram

Dear Dahhhlings, Following the recent loss of Daddy, I went into mourning. While this has been a heartbreaking time, you've flooded my DM's with love and support. Reading each message, I found my voice again, inspiring me to put my best paw forward with the commemorative #RIPDaddy collection. A portion of the proceeds from select items will be donated to the @hwac. I chose this private non-profit organization because of their 40-year commitment to people helping animals and animals helping people. Located on 12 acres in Rancho Santa Fe, California, their nationally recognized Center provides a variety of services that benefit the community through educational and therapeutic programs for people, and humane care and adoption for animals. Together, we will persevere. I ask that all humans show their support by shopping the collection using my bio link. Then, wear & socially share the RIP Daddy collection, tagging moi and using the hashtag #RIPDaddy. With Love, Choupette's Diary

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

 

“Pas humbjes së fundit të babait, shkova në zi. Përderisa kjo ka qenë një kohë e zemrës, ju keni përmbytur DM-të e mia me dashuri dhe mbështetje. Duke lexuar secilin mesazh, e gjeta përsëri zërin tim, duke më frymëzuar që ta vë zjarrin më të mirë përpara me koleksionin përkujtues #RIPDaddy.

Një pjesë e të ardhurave nga artikujt e përzgjedhur do t’i dhurohen @hwac. Kam zgjedhur këtë organizatë private jofitimprurëse për shkak të angazhimit të tyre 40-vjeçar për njerëzit që ndihmojnë kafshët dhe kafshët për të ndihmuar njerëzit. E vendosur në 12 akra në Rancho Santa Fe, Kaliforni, Qendra e tyre e njohur në nivel kombëtar ofron një sërë shërbimesh që përfitojnë komunitetin përmes programeve arsimore dhe terapeutike për njerëzit, si dhe kujdesin dhe adoptimin human për kafshët.

Së bashku, ne do të vazhdojmë. Unë kërkoj që të gjithë njerëzit të tregojnë mbështetjen e tyre duke blerë koleksionin duke përdorur bio linkun tim. Pastaj, vishni dhe shoqëroni në mënyrë shoqërore koleksionin RAP Daddy, tagging moi dhe duke përdorur hashtag #RIPDaddy.”

Me dashuri,

Ditari i Choupette

- SPONSOR -