Dukesha e Cambridge festoi ditëlindjen e saj të 37 në 9 Janar në Kensington Palace me bashkëshortin Princi William dhe tre fëmijët e tyre – Princi George, Princi Louis dhe Princesha Charlotte. Por mesa duket ajo se paska festuar vetëm një herë ditëlindjen e saj pasi sipas disa burimeve për “ELLE” Dukesha e festoi ditëlindjen për herë të dytë në një vend jashtë Londrës dhe pikërisht në Norfolk atje ku ka dhe shtëpinë e saj. Ajo kishte ftuar familjarët e saj dhe miq të universitetit. Festa ishte tepër private dhe nuk u futëm dot por një foto teksa futeshin për në festë mundëm ta gjenim.

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -