Në një postim në Instagram të Mërkurën (7 Gusht), Katy Perry konfirmoi zyrtarisht se një këngë e re, “Talk Small”, është në rrugën e duhur dhe po vjen.

View this post on Instagram

#SmallTalk

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

- SPONSOR -Smiley face

Këngëtarja zbuloi artin mbulues të këngës në mediat e saj sociale dhe ndau lidhjen e saj para-ruajtjes, duke shkruar “dhe tani nuk ka asgjë tjetër përveç #SmallTalk”, transmeton mulliri.al.

View this post on Instagram

#SmallTalk

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Perry e shpërndau lajmin ditën e martë duke postuar katër foto të teksteve nga kënga në një notepad – njëra prej të cilave Charlie Puth e ribotoi në historinë e tij në Instagram, duke nxitur spekulime…

View this post on Instagram

#SmallTalk

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

- SPONSOR -Smiley face