Nuk ka asgjë të ngjashme me shkëlqimin e parë të dritës së diellit, pak më shumë se horizonti, që është hera e parë e shkëlqimit të artë. Qielli i ngjyrosur me karamele zjarri, i mbushur me shpresën e një dite të re.Ne menduam se koha më e mirë e ditës ishte muzgu , por jo tani është lindja e diellit …

- SPONSOR -Smiley face

Perëndimi i diellit është vërtetë mrekulli dhe magji por ke mundësi ra shijosh sa herë të duash sepse të jep kohë , nuk ke mevojë të çohesh herët prandaj dhe nuk e humbet , por lindja e diellit është si magjia sepse ju zgjoheni bashkë me diellin.

Vendndodhja më e mahnitshme nga e cila mund të shihet dielli mbi Paris është, pa dyshim, Jardins du Trocadéro.
Jardins du Trocadéro ,shtrihet përballë Kullës Eiffel, në anën tjetër të Seine. Karakteristika e saj mbizotëruese është Burimi i Varshavës, i njohur ndryshe si Uji Mirror.

Nga ky vend, dielli ngrihet mbi horizontin para se të ndriçonte nëpër nivelet më të ulëta të Kullës Eiffel, ashtu si vet magjia. Dhe nëse doni të bëni gjën më të mirë për veten tuaj shkoni herët në mëngjes në Kullën Eiffel. Përveç lindjes së diellit ju keni mundësi të bëni edhe fotot më të bukura në Paris sepse në këtë orë nuk ka shumë njerëz dhe kjo është e veçanta që fotot dalin super të bukura.


Ju nuk mund ta humbni lindjen e diellit dhe perëndimin ediellit në Paris. Sepse ja vlen të shkosh vetëm për ta shijuar atë. Nëse jetoni në Paris dhe ju duhet të shkoni me metro,ju duhet shumë kohë për mbërritje! Por ja vlen të merrni rrugën sepse dielli do të lindi mbi Kulkën Eiffel dhe mrekullia që do të përjetoni është falas, nuk kushton absolutisht asgjë.

- SPONSOR -Smiley face