Së fundmi në veprën e saj artistike më të klikuar, Jennifer Lopez kthehet në ar. Si ari është ‘veshja’ që këngëtarja shokon në videon e këngës së saj të fundit, ‘Unaza’. Tekstet e kësaj kënge flasin për një grua në dashuri që ka gjithçka dhe kërkon të dashurin e saj për një unazë martese , e vetmja gjë që i mungon.

Duke u Ngarkuar...

E pra, me ndjenjën e zakonshme të humorit, Los Morancos kanë ndryshuar rrënjësisht tekstet e këngës, e cila në versionin e tyre ka të bëjë me një njeri që do të ketë një implant flokësh në Turqi dhe çfarë tregon gruaja e tij kur e sheh. Orge Cadaval i jep jetë Jennifer Lopez në parodi, ndërsa vëllai i tij César është ‘alter ego’ i Miguel Ángel Silvestre, vetëm ai nuk karakterizohet si luftëtar, por si njeri me probleme të rënda të alopecisë. Parodi e tij  akumulon në vetëm disa orë më shumë se 1.5 milion shikime në Facebook, ndërsa YouTube arrin më shumë se 230.000 shikime. Tepër humoristike dhe e veçantë video që kanë performuar parodistët.

Në tekstet, vëllezërit Cadaval përdorin humorin për të trajtuar udhëtimet që shumë burra bëjnë në Turqi për të implantuar flokët. E pra, burri që udhëton në vendin otoman kthehet me shumë flokë mbi kokën e tij, përveç në pjesën e përparme, kështu që ata zëvendësojnë “unazën”  së Jennifer Lopez “, dhe shtrembërojnë realitetin në mënyrë të ekzagjeruar për të thënë se në ballin e Cezar Cadaval do të përshtateshin” katër panele diellore “.

- SPONSOR -