Këngëtari i njohur Michael Bublè ka bërë një rrëfim që na ka prekur të gjithëve. Djali i tij është diagnostifikuar me kancer në mëlçi dhe këngëtari i njohur do heq dorë nga muzika.

“Nuk kam nerva më për muzikë pas kësaj gjëje.”- është shprehur Buble. Ai do heqë dorë nga muzika dhe nuk do të merret më pasi i ka shkaktuar shumë ankth dhe mërzitje, gjithashtu ai donte të vdiste kur mori vesh se djali i tij është sëmurë.

Duke u Ngarkuar...

Por djali i tij ka shpresa për tu shëruar dhe po rikuperohet. Ndërkohë që albumi i Michael Buble do të dalë në nëntor pasi ka kohë që ka dhënë lajmin për fansat që po e mbështesin edhe në këto ditë tepër të vështira për të.

- SPONSOR -