Sfiladat e shumta në muajt e parë të 2019 e kanë një të mirë ! Ato na tregojnë trendet që do jenë gjithë vitin dhe na mësojnë se si të dukemi stil dhe trendi. Nëse për disa vite këpucët me majë kanë qënë “on-top” na vjen keq t’ju themi se moda e tyre ikur dhe tani moda më e re është e atyre me majë katrore. Sandalet me majë katrore do jenë trend këtë verë dhe përveçse janë trendy janë dhe të rehatshme. Me perla, me rripa të çdo ngjyre apo me të mbyllura s’ka rëndësi, e rëndësishme është të kenë majë katrore dhe t’i kombinoni siç duhet ! Epo ç’prisni shprejt në dyqane sepse pranvera erdhi !

- SPONSOR -