Shumë individë janë të fiksuar mbas ‘like’ne fotot e postuara ne Instagram.  Kjo bëri që të bëhen hulumtime nga një ekipi që qëndron pas një aplikacioni të quajtur “Më vonë”.

U analizua në 61,000 poste të ndryshme për të kuptuar se kur ishte koha më e mirë për të postuar në rrjetin social. U vu re se më shumë pëlqime në fotot e postuara ne Instagram, kane marrë fotot e postuara në mes të natës. Ora 2 e mengjesit shprehen ata, është koha më e përshtatshmë pasi njerëzit janë më të qetë dhe kanë kohë të kontrollojnë postimet e miqëve të tyre.

Duke u Ngarkuar...

Sipas të jnëjtit studim ora 17:00  merr një vështrim të shpejtë në mediat sociale.

Më poshtë po listojmë orët e përcaktuara nga studimi:

E diel: 17:00
E hënë: 19:00 dhe 22:00
E martë: ora 3 dhe 10
E mërkurë: 17:00
E enjte: 07:00 dhe 23:00
E premte: ora 1 dhe 8
E shtunë: 12 dhe 2 të mëngjesit

- SPONSOR -