Përpara se të bleme atlete gjëja e parë që bëjmë  është të shikojmë nëse janë në modë dhe a na shkojnë. Por a jeni kuriozë të dini  se cilat janë atletet që po bëjnë namin dhe janë shumë në modë? Quhen Nike Air Max 97 dhe janë atletet e momentit, nuk ka rëndësi ngjyra e tyre por modeli i veçantë sportiv që e tregon këmbën shumë bukur. Siç shihet janë atlete sportive kështu që do ju sygjeronim ti vishnit me tuta apo me jeans sportive.

- SPONSOR -