Buzët e plasura janë një problem që shumë njerëz e hasin dhe shpesh kthehet edhe në bezdisje. Por cilat janë disa mënyrat natyrale për t’i shëruar ato? Ndiqni më poshtë :

Kastraveci: Zgjidhjet për të hequr qafe buzët e thata qëndrojnë drejt në frigoriferin tuaj. Kastraveci është një trajtim i përsosur për buzët e thata dhe të lënduar. Ai mund të hidratojë buzët tuaj gjithashtu sigurimin e lëkurës tuaj me vitamina dhe minerale të nevojshme për ti bërë ato të duken të përsosura.

Duke u Ngarkuar...

Bëni skrab me mjaltë dhe sheqer: përveç se ndihmon në heqjen e lëkurave të thata mjalti gjithashtu zbut dhe i ushqen buzët në mënyrë të menjëhershme.

Bustinat e çajit jeshil: Ky trajtim është një nga më të vjetrit dhe më efektiv për të shpëtuar nga buzët e thata. Pas pirjes së çajit tuaj, hiqeni bustinën dhe vendoseni atë mbi buzët tuaja. Çaji  jeshil është i pasur me antioksidantë dhe minerale, por gjithashtu përmbajnë polifenolë që reduktojnë inflamacionin.

Vaj me vitaminë E: Për shkak  se vitamina E është e tretshme në vaj, ajo siguron një pengesë më të madhe të lagështisë sesa produktet e tretshme në ujë “, thotë Mahalli. “Kjo do të thotë që ju mund të aplikoni atë direkt në buzët tuaja për të siguruar një pengesë lagështie dhe për të zbutur buzët tuaja të thata. Është gjithashtu e pasur me kolagjen, i cili inkurajon rinovimin e lëkurës. ”

- SPONSOR -