Kim Kardashian West po sjell në treg  një aromë të re dhe është tepër interesant fakti se si do të jetë imzhai i këtij parfumi. Është quajtur Trupi i KKW, dhe premtimi filloi menjëherë me disa boçë delikate, ngjyrë nude dhe fotot vag të Kimit .

Ajo  e ka etiketuar veten me një bust kësaj here në parfumin e ri.Përsa i përket Instagramit privatësia mbetet ende e paqartë pasi Instagram ka ligje, por për Kimin deri tani ky fakt nuk ka sjell ndonjë problem.

#KKWBODY, KKW FRAGRANCE’S NEWEST PERFUME, IS COMING SOON ON 04.30

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

 

- SPONSOR -