Mosha është thjesht një numër ! Edhe pse plot 70 vjeç, djali i madh i Mbretëreshës Elisabeth e ka pranuar që është pak fëmijë në mëndje sidomos kur bëhet fjalë për motrën e tij të vogël Princeshë Anna.

Në dokumentarin e fundit të nxjerrë nga BBC, Princi Charles del duke bërë shaka me motrën e tij. Princi i Uellsit shihet duke qëndruar mbrapa motrës së tij dhe duke e “përgjuar” atë dhe e surprizon papritur. Princesha Anna,68 vjeç, qeshi dhe vazhdonte shakatë me vëlllain e saj.

Duke u Ngarkuar...

Pjesa më qesharake është kur Princi i bën pranke motrës së tij dhe atij nuk i intereson aspak se ka Mbretëreshën afër.
Edhe pse Mbretëresha  është afër me Princin William dhe Princin Harry bëjnë sikur nuk i shikojnë “dy fëmijët” që bëjnë gjeste qesharake me njëri-tjetrin.

 

- SPONSOR -